Efterforskning af fyret chef i Rigspolitiet genåbnes

Del artiklen:
Venstres Preben Bang Henriksen har sammen med Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti stillet spørgsmål til justitsministeren om forløbet med en afdelingschef, som i 2017 brat forlod Rigspolitiet. De har undret sig over, at Rigspolitiet blandt andet gav chefen en fratrædelsesgodtgørelse. Nu genoptages sagen
Venstres Preben Bang Henriksen har sammen med Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti stillet spørgsmål til justitsministeren om forløbet med en afdelingschef, som i 2017 brat forlod Rigspolitiet. De har undret sig over, at Rigspolitiet blandt andet gav chefen en fratrædelsesgodtgørelse. Nu genoptages sagen - Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Københavns Politi er blevet bedt om at genoptage sag om bestikkelse. Sagen blev ellers droppet i november.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk