Aarhus Universitet er ikke alene om at finde alvorlige mangler i forskningsrapporter

Del artiklen:
En intern undersøgelse har fundet fejl og mangler i hele 34, som Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug (DCA) ved Aarhus Universitet har fået ekstern finansiering. Men Aarhus Universitet er ikke det eneste universitet der har den udfordring.
En intern undersøgelse har fundet fejl og mangler i hele 34, som Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug (DCA) ved Aarhus Universitet har fået ekstern finansiering. Men Aarhus Universitet er ikke det eneste universitet der har den udfordring. - Foto: Flemming Krogh/Ritzau Scanpix

Både på Aarhus Universitet og på CBS er der i år fundet fejl i undersøgelser om samarbejder med private. Men hvordan kan det private erhvervsliv forebygge der hvor forskning ellers fejler.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk