Nyt partnerskab skal sætte skub i udviklingen af fremtidens sundhedsløsninger

Del artiklen:
Erhvervsminister Simon Kollerup (S), regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) og sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) på Herlev Hospital ifb. Lancering af partnerskab for innovationsfremmende sundhedsudbud
Erhvervsminister Simon Kollerup (S), regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) og sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) på Herlev Hospital ifb. Lancering af partnerskab for innovationsfremmende sundhedsudbud - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Life science-industrien og stat, regioner og kommuner har indgået partnerskab om at skabe bedre rammer for innovative indkøb og udbud på sundhedsområdet inden for medicinsk udstyr.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk