Varde Kommune

  Borgmester Marie Stærke (S) fra Køge Kommune og næstformand i Socialdemokratiet vil arbejde på, at S-regeringen får frikommuner på dagsordenen, også når det gælder erhvervs- og arbejdsmarkedsområdet. Hun foreslår, at partiet oven i købet går til valg på det.

  Socialdemokratiets næstformand: S-regeringen bør udvide frikommuneforsøget til erhvervsområdet

  Socialdemokratiets næstformand borgmester Marie Stærke vil arbejde på, at kommunerne kan blive frikommuner på erhvervs- og arbejdsmarkedsområdet. Det kunne være spændende som valgløfte, siger hun.
  Borgmester Mads Sørensen (S) fra Varde Kommune (t.v.) og vicedirektør i Dansk Industri Kim Haggren (t.h.) er gået sammen om at sætte fokus på muligheden for at få frikommuneforsøg på erhvervsområdet. Debatten blev rejst til et fælles arrangement hos DI tirsdag.

  Venstre er klar til frikommuner på erhvervsområdet

  Kommunerne skal sættes fri på erhvervsområdet. Det er bodskabet fra nyt netværk, hvor en en række bogmestre og Dansk Industri er gået sammen om at få frikommuner på erhvervsområdet. De håber på stor opbakning blandt både røde og blå borgmestre. Venstre bakker op om forslaget.
  Borgmester mads Sørensen, Varde Kommune og vicedirektør Kim Haggren Dansk Industri præsenterer på et borgmestermøde et forslag til en ny type frikommuneforsøg.

  Frikommuneforsøg skal fjerne bøvl og byrder fra erhvervslivet

  Det skal være slut med bøvl og byrder. Bureaukrati og langsom sagsbehandling skal være fortid, det er ideen bag et nyt forslag om frikommuneforsøg på erhvervsområdet fra Dansk Industri og Varde Kommune.
  Snart skal de ældre i Varde Kommune til at skifte deres klassiske støvsuger ud med en robotstøvsuger.

  Varde Kommune vil have ældre til at købe robotstøvsugere

  Social- og Sundhedsudvalget i Varde Kommune har netop godkendt et forslag om, at de 1150 modtagere af hjælp til støvsugning i ældreplejen i Varde Kommune skal ud at købe en robotstøvsuger, men det er ikke første gang i historien at teknologi rykker på hjemmehjælpsydelserne.