Region Hovedstaden

  Region Hovedstaden

  Fremrykningen af det tredje vaccinestik gav søndag stort pres på vacciner.dk, hvor man kan booke sit stik. (Arkivfoto)

  Drop-in-vaccine droppes i private centre i hovedstaden

  For at undgå kø kan man mandag ikke længere blot dukke op til vaccination i private centre i hovedstaden.
  Sygeplejepersonale har siden regeringens indgreb omkring deres overenskomst 2021 vist deres utilfredshed ved punktstrejker. Nu kan man se, at stadig flere søger over i private vikarbureauer

  Utilfredshed får sygeplejersker til at søge ind i private vikarbureauer

  Der startede en ond selvforstærkende cirkel for regionerne, da de ikke kunne imødekomme sygeplejerskernes krav om højre løn og forbedrede arbejdsforhold ved overenskomstforhandlingerne. Utilfredshed, højre løn og fleksibilitet får nu sygeplejersker i hobetal til, at søge over i det private.
  Kø til vaccination (Arkivfoto)

  Private trækkes igen ind for at sætte turbo på vaccinationerne

  En aftale med Copenhagen Medical og Practio skal sætte turbo på vaccinationen mod Covid-19 i Region Hovedstaden. De to private virksomheder kommer således til at udgøre mindst 30 pct. af hovedstadens vaccinationsberedskab.
  I flere år har der været kapacitetsudfordringer på brystkræftområdet. Det kniber nemlig med at finde personale nok blandt de specialuddannede mammaradiologer.

  Region Hovedstaden indgår aftale om hurtigere udredning for brystkræft med privatklinik

  Region Hovedstaden har problemer med at rekruttere radiologer. Nu skal ny privat lægeklinik supplerer de øvrige aftaler, som regionen har med privathospitalerne Aleris-Hamlet og Capio for at forkorte ventetiden for udredning til brystkræft. Det glæder formanden for regionens sundhedsudvalg.
  Det er langt fra givet, at de fire borgmestre her får lov at fortsætte på posten efter kommunalvalget. Det fremgår af NB-Mediers analyse.

  KV21: Se borgmesterposter på vippen i Region Hovedstaden

  Venstre risikerer i Region Hovedstaden at miste fire borgmesterposter ved KV21, og der er stor spænding om udfaldet i den konservative højborg Frederiksberg. Se kort over hvor der er borgmesterposter på vippen i regionen - og få baggrunden.

  Ansatte i lægehus sigtet for svindel med tilskud fra regionen

  Region Hovedstaden har efter en undersøgelse anmeldt tre personer fra et lægehus i Charlottenlund til politiet,. De er nu sigtet for svindel med blandt andet ydelser og dobbeltfakturering.
  Nemlig.com er ikke længere velkommen hos bosteder og andre institutioner under Region Hovedstaden.

  Region siger Nemlig-nej

  I lighed med flere kommuner har Region Hovedstaden besluttet, at man ikke længere vil lade institutioner bruge online-supermarkedet Nemlig.com. Beslutningen skyldes arbejdsvilkårene.