Brug af private konsulenter på handicapområdet handler om mere end besparelser

Sagen om konsulenter på handicapområdet er mere nuanceret end resultataftaler og jagten på besparelser. Sagsbehandlernes arbejdsmiljø er bl.a. en faktor. OPS-Indsigt har talt med en af virksomhederne.
Social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) forklarer i et samråd onsdag, at hun ikke er imod at give prostituerede flere rettigheder. Men arbejdsgruppen skulle stadig lukkes.

Kommuner hyrer konsulenter til at spare på handicappede

Mindst 19 kommuner har hyret konsulenter til at finde besparelser på kommunens støttetilbud til udsatte.

Derfor tilbyder tolkefirma at trække sig fra kontrakt med Rigspolitiet

Fanget i den offentlige bermudatrekant mellem brugernes forventninger, politiske bundlinjer og underleverandørerne tilbyder tolkefirmaet Easytranslate nu at trække sig fra kontrakten med Rigspolitiet. Læs interview med ejer og stifter Frederik R. Petersen.

Godhavns Forstander: Shitstorms er et markedsvilkår

Vi har de senere år set en række heftige shitstorms. Sager hvor virksomheder på rekord tid oversvømmes af vrede borgere, politiker og kunder på de sociale medier. "Når det sker, må du ikke stikke hovedet i busken" anbefaler Søren Skjødt, forstander på Godhavn.

Dansk Industri: Uhensigtsmæssig timning fra konkurrence- og forbrugerstyrelsens side

Nye ændringer af udbudsloven er på vej, men de bør afvente den igangværende evaluering, så man undgår unødige omkostninger, som vil belaste alle involverede, hvad enten det er ordregiver, tilbudsgiver eller folketing.

Apotekerkæde skærper konkurrencen i nyt samarbejde med Coop

Nye apoteker i Coops butikker vil skærpe konkurrencen på området markant. Når den første butik åbner den 12. juni i Holbæk markerer det starten på en transformation for apokterne fra et halvoffentligt marked til et b2C-marked.