Okan Ilker Görgen, Farzad Saber og Ejvind Frausing modtager her årets Grand Solutions Pris for udviklingen af den intelligente iltrobot ’O2matic’ Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen.

Dansk virksomhed udvikler iltrobot med globalt potentiale

Vinderne af Innovationsfondens Grand Solutions Pris 2020 har udviklet en iltrobot, der automatisk kan dosere iltbehandlingen til KOL-patienter under indlæggelse, spare personalets tid, og forkorte indlæggelsestiden.

Private virksomheder er involveret i 30 % af al offentlig innovation

Nye tal fra Center for Offentlig Innovation viser, at der er størst sandsynlighed for øget effektivitet ved at inddrage private, men de fleste innovationssamarbejder iværksættes af det offentlige.

Mercell har købt sig til en førerposition på udbudsmarkedet

Udbudsvagtens platform skal bredes ud til hele Europa, og samtidig vil Mercell skabe en ”once-only-løsning” for at reducere omkostninger i tid og ressourcer for såvel udbyder som tilbudsgiver.
Vallø Prisen er i år givet til den kvindelige iværksætter Anne Kristine Schwartzbach for at have skabt en platform, der kan hjælpe angstramte gennem virtual reality.

Stiftede en iværksættervirksomhed for at løse et samfundsproblem

"Vallø Prisen" er tildelt en kvindelig iværksætter. Hun er et eksempel på personer i den private sektor, som ønsker at forlænge velfærdssamfundets planker for mennesker med særlige behov.

Statens Kunstfond vil samle byggeriets parter i et nyt boliglaboratorium. 

Boligudbuddet i Danmark skal imødekomme samfundets samlede behov og ønsker, og svare på nutidens problemstillinger, derfor vil Statens Kunstfond samle byggeriets parter i et nyt boliglaboratorium.

Eksperter: Salg til kommuner kræver særlige kompetencer

Kommuner kan være tunge at danse med, for private virksomheder, når de sælger ny teknologi, men det bliver stadig bedre, særligt hvis virksomheden har sat sig ind i den kommunale virkelighed.

Løvernes OPS-Hule: Vi har brug for en B2G-skole

Folkemødet er en arena for afprøvning af nye gimmicks. OPS-Scenen havde i år opbygget en "Løvernes hule for OPS". Her stillede modige virksomheder op til et skarpt panel bestående af; En Kommunaldirektør, FH`s Næstformand og en succesfuld iværksætter.

Offentligt ansatte skal i praktik i det private

Af Steen Houmark - [email protected], NB Medier - [email protected] Center for Offentlig Innovation pilottester i år Innovationspraktikken på tværs af den offentlige og private sektor. En gang år...