(Arkiv) Små og mellemstore virksomheder kan søge tilskud til løn til medarbejdere på efteruddannelse under coronakrisen i ny pulje på 86 millioner kroner.

Millioner til opkvalificering i små og mellemstore virksomheder

EU's Socialfond slækker på kravene og stiller 86 millioner kroner til rådighed til efteruddannelse af medarbejdere under coronakrisen. Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse forventer, at op mod 1.000 SMV'er kan få gavn af dette supplement til regeringens hjælpepakker.
(Arkiv) STAR har forbudt Akademikernes A-kasse at tilbyde en sundhedsforsikring, der dækker i tilfælde af ledighed. A-kassen går nu i retten for at ændre afgørelsen.

A-kasse går i retten om forbud mod sundhedsforsikring

STAR har forbudt Akademikernes A-kasse at tilbyde medlemmer en sundhedsforsikring, der også kan hjælpe dem, hvis de mister jobbet.
(Arkiv) Aalborg Kommune vil samtidig med en stor besparelse på beskæftigelsesområdet lægge beskæftigelsesindsatsen om til mere virksomhedspraktik, mindre uddannelse.

Aalborg skærer knap 65 millioner i beskæftigelsesindsatsen

Over to år vil Aalborg Kommune spare i alt 65 millioner på beskæftigelsesindsatsen - og altså ikke 100 millioner, som der tidligere var lagt op til. Besparelserne rammer bl.a. opkvalificering af ufaglærte, som regeringen satser på. Interview med borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S).