Citathistorie

  Den offentlige indkøbsmuskel køber stadig ikke grønt

  De offentlige indkøbsafdelinger burde tage førertrøjen på og gribe hovedrollen i kampen for et bedre klima. Intentionerne om grønne indkøb er der, men virksomhederne oplever stadig, at prisen er eneste faktor, når det offentlige køber ind.
  Et meget stort antal sundhedshuse og sundhedscentre har allerede de funktioner, der skal være i nærhospitalerne, så hvad er lige pointen?

  Nærhedshospitaler skal løfte udkantsdanmark

  Op mod 20 nye nærhospitaler er muligvis på vej til udkantsdanmark, men både økonomi og ejerform er uklar. Desuden har mange af de nye sundhedshuse med indbyggede offentlige-private samarbejdsflader allerede de samme funktioner og det kan skabe forvirring, lyder det fra professor i sundhedsøkonomi.
  Dansk Avis Omdeling, er majoritetsejet af JP/Politikens Hus og her kræver man i følge Berlingske ikke overenskomst for de natarbejdende chauffører, der bringer frisk fisk frem til kunderne for Skagenfood.

  Politikken-ejet transportselskab har kontraktforhold, der minder om Nemlig.Com

  Salling-Group der er i konkurrence med Nemlig.Com har benyttet sig af transportselskabet DAO Food, som er ejet af JP/Politikens Hus, hvor Dagbladet Politikken længe har problematiseret kontraktforholdene hos Nemlig.Com. Nu skal ministeren svare på spørgsmål. Læs hvad der er op og ned.
  Pressemøde med EU-kommissær for indre marked Thierry Breton og udenrigsminister Jeppe Kofod (S).

  Regeringen vil vende hver en sten, så danske firmaer kan løfte vaccinekapacitet

  En dansk vaccineproducent brugte et halvt år på at få kontakt med myndighederne. Nu skal danske virksomheder bidrage til, at EU får verdens største vaccinekapacitet i kampen mod virusser.
  Mobil testenhed (Arkivfoto)

  Kontrakter afslører: Lyntest kunne være kørt ud til plejehjem før jul

  Myndigheder strides om, hvem der har ansvaret for, at lyntest ikke blev kørt ud før jul.
  (Arkiv) Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har indgået en aftale med SF, Radikale Venstre, Enhedslisten og Alternativet om at indsamle ideer til, hvordan man kan støtte lokale erhvervsfyrtårne.

  Regionale vækstteams skal give anbefalinger i hele Danmark

  Syv regionale vækst-teams skal komme med anbefalinger til investeringer i lokale erhvervsfyrtårne for at få landet godt igennem coronakrisen. Der er afsat 500 millioner kroner til at følge op på anbefalingerne.

  Dobbeltrolle i Banedanmark er under Kammeradvokatens lup

  Ledelsen i Banedanmark tillod igennem flere år, at en ansat samtidig var underleverandør via sit private firma til flere af de leverandører, der havde kontrakt med Banedanmark. Den trafik undersøges nu af Kammeradvokaten.