Virtual Reality kan både øge den behandlingsmæssige succesrate og afhjælpe behovet for varme hænder

Siden 2007 er der i følge Danske regioner sket en fordobling af antallet af patienter i børne- og ungdomspsykiatrien. Det giver nogle helt særligt flaskehalsproblemer ude i kommunerne, når det fx drejer sig om udrulning af behandling til de unge.

Kammeradvokaten har punkteret regeringens planer om at ændre udbuddet af digital post

Det trecifrede millionudbud af fremtidens digital post er historien om endnu en offentlig it-løsning, der løber i en anden retning end planlagt. Nu risikerer danskerne at få to e-postkasser.

Kommentar: Er det fornuftigt at bringe central infrastruktur i udbud?

Udbuddet af digital post bør give anledning til refleksion omkring fremtidens udbud af central infrastruktur. Hvordan forebygger vi situationer, hvor vi ganskevist får den bedste pris og kvalitet på produktet, men desværre også nogle uforholdsmæssig transaktionsomkostninger på samfundsplan?

Omstridt byggeri på Amager Fælled udbydes i arkitektkonkurrence

Vejlandskvarteret bliver Københavns nye bydel på Amager og det første byområde hvor træ er det helt gennemgående byggemateriale kombineret med genbrugsmaterialer.

Statens Kunstfond vil samle byggeriets parter i et nyt boliglaboratorium. 

Boligudbuddet i Danmark skal imødekomme samfundets samlede behov og ønsker, og svare på nutidens problemstillinger, derfor vil Statens Kunstfond samle byggeriets parter i et nyt boliglaboratorium.

38 nye private busruter tager kampen op med DSB

Busselskabet FlixBus åbnede nye ruter, efter at ny fjernbuslov trådte i kraft 1. juli.

Jyske kommuner de mest erhvervsvenlige

Det er vest for Lillebælt, at man især finder gode forhold for erhvervslivet, viser årlig analyse. Jylland sætter Sjælland og øerne til vægs når byge- og anlægsvirksomhederne vurderer kommunernes erhvervsvenlighed i ny analyse.

Haderslev Kommune skal betale 600.000 kroner til forbigået tilbudsgiver

Klagenævnet for Udbud har givet Pankas medhold i krav om erstatning på 600.000 kroner i sag mod Haderslev Kommune fordi Pankas ikke var blevet tildelt en udbudt kontrakt, hvor virksomheden havde budt den laveste pris.

Dansk Byggeri: Politisk aftale med roser og torne

Dansk Byggeri ønsker Mette Frederiksen tillykke med den nye politiske aftale. Dansk Byggeri glæder sig bl.a. over, at det bliver lettere at tiltrække faglærte medarbejdere fra lande uden for EU. Men der er også torne i den politiske aftale.

Direktør utilfreds med få bud på lufthavne i Grønland

En langstrakt proces og mangel på afklaring har fået flere selskaber til at melde fra, siger lufthavnschef.

Private penge i den grønne omstilling

Danmark er foran i den grønne omstilling, men næste skridt er ikke så nemt som de første. Modernisering af forsyningssektorerne har gjort sektoren interessant for private investorer, der med risikovillig kapital vil kunne udrette noget mere. Folkemødets OPS-Scene og DLA Piper stiller 14. juni kl. 13.30 skarpt på private penge i den grønne omstilling.

Apotekerkæde skærper konkurrencen i nyt samarbejde med Coop

Nye apoteker i Coops butikker vil skærpe konkurrencen på området markant. Når den første butik åbner den 12. juni i Holbæk markerer det starten på en transformation for apokterne fra et halvoffentligt marked til et b2C-marked.