Kommunale besparelser presser demens-familier til at betale for privat omsorg

Flere demente og deres pårørende betaler sig til hjælp, fordi hjælpen fra det offentlige er blevet for sløv.

38 nye private busruter tager kampen op med DSB

Busselskabet FlixBus åbnede nye ruter, efter at ny fjernbuslov trådte i kraft 1. juli.

Dansk Byggeri: Minister bør sætte sig ind i tingene før hun kommer med anklager

Dansk Byggeri tager skarp afstand fra børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, der beskylder navngivne virksomheder for at bøje reglerne og ikke leve op til deres ansvar om at oprette praktikpladser.

Jyske kommuner de mest erhvervsvenlige

Det er vest for Lillebælt, at man især finder gode forhold for erhvervslivet, viser årlig analyse. Jylland sætter Sjælland og øerne til vægs når byge- og anlægsvirksomhederne vurderer kommunernes erhvervsvenlighed i ny analyse.

Det største kommunale udbud af arbejdstøj

Ti sjællandske kommuner forventer at spare fire millioner årligt på et fælles udbud af arbejdsbeklædning til cirka 8.500 medarbejdere.

Haderslev Kommune skal betale 600.000 kroner til forbigået tilbudsgiver

Klagenævnet for Udbud har givet Pankas medhold i krav om erstatning på 600.000 kroner i sag mod Haderslev Kommune fordi Pankas ikke var blevet tildelt en udbudt kontrakt, hvor virksomheden havde budt den laveste pris.

Nu er det slut med profit på velfærd

Gode hensigter for et styrket velfærdssamfund i "Retfærdig retning for Danmark", men aktørerne kan ikke se, hvor det ender og er bekymrede for, at en ny regering blot udskifter blå symbolpolitik med rød symbolpolitik.

Dokumentation: Her er de seks arbejdstemaer for aftalen i rød blok

Mette Frederiksen står ikke med et regeringsgrundlag, men en aftale med seks arbejdsoverskrifter, hvor der er rigeligt at arbejde videre med

Frederiksen fastholder besparelser på konsulenter

Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, fastholder plan om at finde store beløb til offentlig velfærd ved at skære i det offentliges forbrug af konsulenter på trods af, at forsalget ikke er omtalt med et ord i aftalen mellem de fire partier.

Dansk Byggeri: Politisk aftale med roser og torne

Dansk Byggeri ønsker Mette Frederiksen tillykke med den nye politiske aftale. Dansk Byggeri glæder sig bl.a. over, at det bliver lettere at tiltrække faglærte medarbejdere fra lande uden for EU. Men der er også torne i den politiske aftale.

DI: Høje klimaambitioner og stærk økonomi bør gå hånd i hånd

DI ønsker Mette Frederiksen tillykke med posten som Danmarks statsminister. Der er glæde over det store fokus hos aftalepartierne på klima og uddannelse. Men DI opfordrer til at have et skarpt øje på økonomien og virksomhedernes konkurrenceevne.

Erhvervsorganisationer: Folkemødet skaber rum, så vi bøjer os mod hinanden

Mange af Folkemødets debatter havde offentlig-privat samarbejde som underlægnings musik. OPS-Indsigt har talt med Dansk Erhverv, Danske Byggeri op Danske Industri om deres oplevelse.