Martin Damm, (V) formand for KL og borgmester i Kalundborg

  Martin Damm, (V) formand for KL og borgmester i Kalundborg

  Deltag i NB-Kommunes nytårsquiz om det kommende år og vind måske en gavekurv.

  Quiz: Hvad sker der for kommunerne i 2022?

  Hvad kommer der til at ske i den kommunale verden i 2022? Giv dit bud på det i vores nytårsquiz og vind en gavekurv. Der er ti tankevækkende spørgsmål.
  Novo Nordisk har i dag 3200 ansatte i Kalundborg. Det vil med ny udbygning af fabrik stige med 400 over de kommende år. (Arkivfoto)

  Kommunale væksteventyr kommer ikke af sig selv

  Et langsigtet strategisk arbejde med erhvervslivet medvirker til at skabe vækst i Kalundborg Kommune i den helt store skala. Novo Nordisk investerer nemlig 17 milliarder i udbygning af deres virksomhed i den vestsjællandske kommune.
  Et debatindlæg om behovet for en ny teststrategi af KL`s næstformand Martin Damm giver flashback til Lars Løkke og Græsted-Gilleleje, hvor man oprindeligt startede frit valg af hjemmehjælp. Læs hvorfor.

  KL hælder de store testleverandører ned ad brættet

  KL`s næstformand Martin Damm (V) dømmer i et debatindlæg store private leverandører ude i forhold til testning af kommunale medarbejdere. Skjult i teksten introducerer han muligvis en godkendelsesordning, hvor små lokale leverandører tester borgerne, skriver redaktør Steen Houmark i denne analyse.