Kolding Kommune

  Bosætningsmessen 'Søg mere - Find hjem', som flere jyske kommuner - og hele Trekantområdet - havde ventet på i mere end et år, endte i alt andet end en succes. Fremmødet var ringe, og eventfirmaet bag gik konkurs.

  Flere kommuner mister hundredetusindvis af kroner efter eventfirmas konkurs

  Flere jyske kommuner har kastet hundredetusindvis af skattekroner ned i et sort hul, fordi bosætningsmessen 'Søg mere - Find hjem', tilbage i april i år, viste sig at tiltrække betydeligt færre besøgende end forventet.
  ”Min absolutte fordel er mit kendskab til det politiske system," siger en glad tidligere borgmester, der nu har fået nyt job.

  Ex-borgmester scorer topstilling i Lars Larsen-virksomhed

  En måned efter at han overdrog borgmesterkæderne, er Koldings tidligere borgmester på vej videre som udviklingsdirektør, hvor han skal udvikle og sælge et nyt erhvervsområde beliggende på en tidligere kommunal grund. ”Han er ganske enkelt den bedste til opgaven,” lyder det fra den nye arbejdsgiver.
  ”Jeg vil ikke finde mig i, at vi spilder skatteborgernes penge på den måde," siger Villy Søvndal (SF), som er nyvalgt til senior- og sundhedsudvalget i Kolding Kommune.

  Privatansatte tager en opgave, som kommunalt ansatte ikke vil udføre

  Det er ikke uden fortilfælde, at medarbejdere i en kommunal hjemmepleje nægter at komme i et hjem. I Kolding Kommune har de nu en situation, hvor en privat plejevirksomhed det næste år skal udføre en opgave de kommunale medarbejdere nægter. Det koster det tredobbelte.
  Da Kolding Kommunes nye dagsinstitution Kildemosen åbnede i 2020, fik murværket stor opmærksomhed. Murstenene er nemlig genbrugt hentet fra en gammel nedrevet kaserne.

  Kommune vil have virksomheder til at ’købe ind’ på genbrugspladserne

  ”Vi samarbejder gerne med virksomheder, der ser potentiale i at få indsamlet restprodukter og skabe en forretning ud af det,” lyder det fra Kolding Kommunes renovationsafdeling. En enkelt virksomhed har allerede skabt sig en niche og der er plads til flere.