Intervare A/S

  Intervare A/S

  Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester (SF) og et enigt fagudvalg i Københavns Kommune har truffet en anden beslutning om Intervare A/S end Overborgmesteren havde forventet.

  Københavns Kommune accepterer Intervares løsning, men vil tilbageholde millioner

  ”Vi er enige om at give dem en allersidste chance,” siger Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester (SF) i København efter, at man politisk har accepteret Intervares løsningsforslag og samtidig tildelt dem en bod. Intervare har tidligere tilkendegivet at sagen burde komme for en domstol.
  Intervare A/S har fået frem til 1. november til at forbedre chaufførernes vilkår, så de er overensstemmelse med Københavns Kommunes arbejdsklausuler.

  Intervare A/S kræver dementi af Københavns Kommune

  ”Vi kan ikke leve med at blive beskyldt for, at Intervare har udsat ældre og svage medborgere for Corona-smitte, derfor må Københavns Kommune nu dokumentere påstanden eller dementere " lyder det fra Intervare.
  På dette lager i Brøndby får Intervare A/S, som cirka 40 kommuner har indkøbsaftaler med, pakket varer til ældre og handicappede.

  Kommune sætter Intervare A/S stolen for døren

  Københavns Kommune kræver, at Intervare A/S sikrer medarbejderne anstændig løn- og arbejdsvilkår senest 3. september.
  Nemlig.com er ikke længere velkommen hos bosteder og andre institutioner under Region Hovedstaden.

  Region siger Nemlig-nej

  I lighed med flere kommuner har Region Hovedstaden besluttet, at man ikke længere vil lade institutioner bruge online-supermarkedet Nemlig.com. Beslutningen skyldes arbejdsvilkårene.
  Flere kommuner overvejer at droppe samarbejdet med Intervare efter Københavns Kommune har sat samarbejdet for døren.

  Kommune: Intervare beordrer chauffører til at blive selvstændige

  Intervare der bringer mælk, toiletpapir og andre dagligvarer ud til svage borgere i kommunen, beordrer chauffører til at blive selvstændige, inden de starter. Det afslører undersøgelse.
  På dette lager i Brøndby får Intervare A/S, som cirka 40 kommuner har indkøbsaftaler med, pakket varer til ældre og handicappede.

  Lokalpolitikere sætter spot på Intervare A/S

  Byrådsmedlemmer i flere kommuner kræver klar besked om kommunens indkøb hos Intervare, som er moderselskab for omstridte Nemlig.com. Se her top ti over kommuner med mest indkøb via Intervare.