Netcompany har vundet det omstridte udbud med at levere digital post

Netcompany vinder levering af digital post over e-Boks

It-selskabet Netcompany har vundet det omstridte digitale udbud som vores digitale postbud af offentlige post, men dermed er problemerne ikke løst.

Dansk Byggeri: Vi venter stadig på regeringens infrastrukturplan

Når de første passagerer i dag sætter sig på plads i den nye Metro Cityring i København, er der grund til at glæde sig, men midt i glæden savner Dansk Byggeri en langsigtet infrastrukturplan, der vil lette trængslen i hovedstaden og andre store bykommuner.

Offentlig-privat bysamarbejde er kun i sin spæde start i Danmark

I Danmark er de privat-offentlige bysamarbejder i sin spæde start. Netværk for privat-offentlig samarbejde præsenterede publikationen ”Privat-offentlige bysamarbejder” på konferencen d. 18 september og gav bl.a. inspiration til samarbejde, samt et bud på hvordan de privat-offentlige bysamarbejder kan styrkes.

Femern A/S etablerer bygherrecenter i Rødbyhavn

Det statsejede bygherreselskab bag Femern-tunnelen etablerer nu et bygherrecenter i Rødbyhavn. Her bliver plads til cirka 75 medarbejdere, der bl.a. skal føre et tættere tilsyn med byggeriet. Læs også hvordan byggeriet har skabt de første lærepladser.

Du kan nu se frem til to digitale postkasser

Netcompany har vundet udbuddet om digital post til det offentlige. Det betyder, at du nu kan nu se frem til at skulle åbne to digitale postkasser.

Ørsted sælger Radius for 21 milliarder til andelsselskab

Ørsted har efter længere tids søgen fundet en køber til Radius. Køberen blev SEAS-NVE.

Kammeradvokaten har punkteret regeringens planer om at ændre udbuddet af digital post

Det trecifrede millionudbud af fremtidens digital post er historien om endnu en offentlig it-løsning, der løber i en anden retning end planlagt. Nu risikerer danskerne at få to e-postkasser.

Kommentar: Er det fornuftigt at bringe central infrastruktur i udbud?

Udbuddet af digital post bør give anledning til refleksion omkring fremtidens udbud af central infrastruktur. Hvordan forebygger vi situationer, hvor vi ganskevist får den bedste pris og kvalitet på produktet, men desværre også nogle uforholdsmæssig transaktionsomkostninger på samfundsplan?