Greve Kommune

  Der er en stadig stigende tendens til, at erfarne plejevirksomheder trækker trækker sig som leverandører af hjemmehjælp og det er bekymrende for de ældres valgmuligheder.

  Analyse: Det frie valg af hjemmehjælp udsultes

  To kommuner på Sjælland står uden privat leverandør af hjemmepleje, men den situation er kun toppen af et isbjerg af udfordringer, som kommunerne står med i forhold til at få det frie valg til at fungere, små 20 år efter at det er indført, skriver redaktør Steen Houmark i denne analyse.
  Modellen med frit-valgs-beviser er ikke så lige til og kan have konsekvenser for de ældre grad af frit valg.

  To kommuner står uden privat hjemmeplejeleverandør efter genudbud

  Et frit-valgs-bevis er sidste mulighed for to sjællandske kommuner, hvis der ikke melder sig en ny leverandør, der kan godkendes efter de fejlslagende genudbud, men et frit-valgs-bevis kan vise sig at være en legitimeret kvælning af det frie valg, skriver redaktør Steen Houmark i denne analyse.

  Kommuner klar til at opsige kontrakt med Intervare

  Overholdes sociale klausuler og arbejdsmiljøregler ikke i Intervare, der er moderselskab for Nemlig.com og leverer dagligvare til ældre, er kommuner klar til at opsige kontrakter.
  Det 6.200 kvm store friplejehjemsprojekt på Frydenhøjs Allé i Greve Kommune.

  I Region Sjælland forventes flere friplejehjem

  De kommunale budgetaftaler kan bruges som pejlemærker for, hvor man potentielt kan se nye friplejehjem skyde op. Læs her, hvordan friplejeområdet udvikler sig i Region Sjælland.