Esbjerg Kommune

  Kapitalforvalteren Northern Horizon har stor erfaring fra investering i plejehjem i Sverige og Finland. Nu er turen kommet til Danmark.

  Har investeret i over 100 private plejehjem. Nu er turen kommet til Esbjerg

  Markedet for friplejehjem er i vækst og aktørerne der bygger og driver friplejehjem bliver stadig større. Lige nu bygger en af de store private plejeoperatører, hvad der svarer til plejekapaciteten i en mindre kommune.
  Esbjerg Kommunes politikere diskuterer lige nu, om nye plejehjem skal være privat finansierede eller kommunalt drevne. (Arkiv)

  Fremtidens plejehjem: Privat eller kommunal?

  Der er godt gang i debatten om, hvilken type plejeboliger der skal etableres de kommende år til det stigende antal ældre. I Esbjerg byråd går bølgerne højt i debatten med stærke ideologiske undertoner.
  Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen, vil lette administrationen for de mange internationale medarbejdere på vestjyske kommuners arbejdspladser. (Arkiv)

  Borgmestre bønfalder minister: Hjælp vores virksomheder!

  Vestjyske kommuner går sammen om at bede udlænge- og integrationsministeren oprette et såkaldt ISC-center for områdets internationale tilflyttere. Virksomhedernes kontakt til myndighederne er alt for bøvlet, når det gælder udenlandske medarbejdere, mener borgmestre.