Beskæftigelsesindsats

  Formand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, lægger i reformplan op til store ændringer i det danske samfund - herunder at sænke skatter og afgifter med 100 milliarder kroner og skære 100.000 job i det offentlige. (Arkivfoto)

  Nye Borgerlige vil skære 100.000 offentlige job og bringe DSB i udbud

  Skatter og afgifter skal sænkes med 100 milliarder, institutionerne skal have et frihedsbrev og DSB’s opgaver skal i udbud foreslår Nye Borgerlige i ny reformplan frem mod 2035.

  Tre vigtige forudsætninger for Schultz’ milliardbesparelse

  Der er tre vigtige forudsætninger for, at Schultz milliardbesparelse kan lykkes. NB-Beskæftigelse har bedt administrerende direktør Simon Svarrer forholde sig til dem.
  (Arkiv) Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har indgået en aftale med SF, Radikale Venstre, Enhedslisten og Alternativet om at indsamle ideer til, hvordan man kan støtte lokale erhvervsfyrtårne.

  Regionale vækstteams skal give anbefalinger i hele Danmark

  Syv regionale vækst-teams skal komme med anbefalinger til investeringer i lokale erhvervsfyrtårne for at få landet godt igennem coronakrisen. Der er afsat 500 millioner kroner til at følge op på anbefalingerne.
  Markedet for sprogskoler er blevet et prismarked og det går ud over kvaliteten, lyder det

  Kommuner sparer og presser prisen på lokale sprogcentre

  Sprogcentre presses ned i pris, mens kommuner tilsidesætter kvaliteten i udbud. Eksperter frygter, at resultatet bliver en discount-danskuddannelse.
  (Arkiv) Ikke blot jobcentre er ramt. De private virksomheder, der leverer beskæftigelsesindsatser kæmper økonomist efter nedlukning af beskæftigelsesindsatsen.

  Private leverandører på beskæftigelsesområdet hårdt ramt

  Flere kommuner har opsagt eller begrænset aftaler med private aktører under coronakrisen. Det er stik imod det, som regeringen lægger op til i øvrigt, lyder det fra Dansk Erhverv. To kommuner kommenterer kritikken.