Arbejdsmiljø

  Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester (SF) og et enigt fagudvalg i Københavns Kommune har truffet en anden beslutning om Intervare A/S end Overborgmesteren havde forventet.

  Københavns Kommune accepterer Intervares løsning, men vil tilbageholde millioner

  ”Vi er enige om at give dem en allersidste chance,” siger Sisse Marie Welling, sundheds- og omsorgsborgmester (SF) i København efter, at man politisk har accepteret Intervares løsningsforslag og samtidig tildelt dem en bod. Intervare har tidligere tilkendegivet at sagen burde komme for en domstol.
  Flere partier i Frederiksberg Kommune har nu fortrudt, at de fortsatte samarbejdet med Nemlig.coms moderselskab, Intervare A/S.

  Frederiksberg genovervejer samarbejde med udskældt madleverandør

  Kommunalbestyrelsen i Frederiksberg fortsatte først samarbejdet med Intervare på baggrund af en revisionsundersøgelse. Men undersøgelsen afskrev i høj grad spørgsmålet om de ansattes arbejdsforhold, og nu møder samarbejdet igen kritik.
  Københavns Kommune besluttet sig for at smække kassen i for Intervare og Nemlig.com.

  Intervare A/S på konfliktkurs i den kommunale bermudatrekant

  Frit-valgs-leverandøren Intervare A/S er midt i en shitstorm. Sat under lup af indsatsteam mod social dumping, efterfulgt af et konfliktvarsel fra 3F mod underleverandører til datterselskabet Nemlig.com og aktuelt viser det sig, at ældre borgere betaler 10 procent i merpris for dagligvarerne.

  I Stevns Kommune live-streamede man uddelingen af årets erhvervspriser

  Covid-19 har forhindret og forsinket arrangementer, men i Stevns fandt man en løsning, der gjorde det muligt at uddele årets CSR-pris. Ifølge Borgmester Anette Mortensen er det nemlig særligt vigtigt, at vi i år anerkender virksomheder og iværksættere.
  Friplejehjemmet Lærkevej i Frederikssund

  Bæredygtige friplejehjem skyder op

  Byggebranchen står for 1/3 af klimagasserne og kommunerne skal bygge tusindvis af plejehjemspladser. Men hvilken betydning har miljø-certificeringer af friplejehjem for investorer, plejeoperatører, borgere og kommuner og hvem interessere det mest?