Aalborg Kommune

  Der var en del nedslagspunkter på årets topmøde for politikerer og embedsfolk på social- og sundhedsområdet - Her et par udvalgte

  KL`s topmøde i Aalborg startede ud på gyngende grund

  Prioritering og atter prioritering i komplekse udfordringer det er hvad kommunerne står med på social- og sundhedsområdet, hvad enten det er som myndighed, leverandør eller indkøber. Her et par nedslag fra topmødet tirsdag.
  Rådmand Mai-Britt Iversen og erhvervskonsulent i BusinessAalborg Frida Tarp modtog i efteråret 2021 "Den Socialøkonomiske Kommunepris" på vegne af Aalborg Kommune, efter at have opnået unikke resultater på kontanthjælpsområdet.

  Kommune opnåede dobbelt så stor effekt ved en social investeringsmodel

  ”Det her er jo ikke kommet ud af ingenting”, siger rådmand i Aalborg Kommune Mai-Britt Iversen i en kommentar til kommunens succes med socialøkonomiske investeringer. I Aalborg rakte man ud til erhvervslivet for at få kontanthjælpsmodtagere i arbejde. I efteråret fik man en pris. Læs hvordan de gjorde.
  Aalborg Pirates spiller i landets bedste række på herresiden. Nu kritiserer flere eksperter Aalborg Kommune for manglende økonomisk ansvarlighed på grund af støtte ishockeyklubben. (Arkivfoto).

  Eksperter kritiserer kommunal pengestrøm til ishockeyklub

  Aalborg Kommune har siden 2015 støttet Aalborg Pirates med flere millioner kroner.
  De lokale virksomheder skal se at få oprettet nogle flere lærepladser, lyder det fra borgmesteren i Aalborg Thomas Kastrup-Larsen (S).

  Borgmester i opråb til firmaer: Giv nu unge en læreplads

  Endnu en borgmester forsøger at ruske op i det lokale erhvervsliv med en opfordring til at tage flere unge i lære. Der er nogle virksomheder, som godt kan 'løfte en større opgave', siger Aalborg-borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S).
  Med havnen og grønne områder lige i nærheden er der lagt op til, at Børne- og Ungeuniverset kan blive lidt af en drøm, men det får vente pga fejl i udbudsmaterialet..

  Aalborg annullerer udbud og betaler tilbudsgivere en million kroner

  Storstilet byggeudbud må gå om efter væsentlige fejl i udbudsmaterialet. ”Vi har lært af det her,” siger direktør i Skoleforvaltningen i Allborg, som samtidig kompensere tilbudsgiverne for det materiale, som de nu forgæves har afleveret.
  Fra venstre: Søren Eskildsen, Smukfest, Thomas Kastrup Larsen, Borgmester Aalborg kommune, Thomas Breddam, Borgmester Roskilde Kommune, Frands Fischer, Borgmester Skanderborg Kommune, Henrik Frandsen, Borgmester Tønder Kommune, Lars Charlie Mortensen, Jelling Festival, Jens Ejnar Christensen, Borgmester Vejle Kommune, Kirstine Uhrbrand, Tønder Festival & Peter Møller Madsen, Nibe Festival. Signe Lopdrup, Roskilde festival er også del af netværket, og deltog via Teams.

  Fem borgmestre og ledere af festivaler danner nyt netværk

  Borgmestrene i Aalborg, Roskilde, Skanderborg, Jelling og Tønder samt festivallederne fra fem store festivaler i Danmark har dannet et nyt netværk. De mødtes for første gang i tirsdags og vil i fællesskab genskabe og udvikle festivalerne.