Tilfredshedsmåling puster til benchmark mellem kommuner

Del artiklen:
Egedal Kommune er en af de kommuner, der har udsendt en pressemeddelelse, hvor man begejstret fortæller om, at kommunens placering i DI`s måling er et resultat af flere års målrettet satsning på at fremme erhvervsvenligheden i kommunen.
Egedal Kommune er en af de kommuner, der har udsendt en pressemeddelelse, hvor man begejstret fortæller om, at kommunens placering i DI`s måling er et resultat af flere års målrettet satsning på at fremme erhvervsvenligheden i kommunen. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed bruges af kommuner som benchmark. Læs hvordan og hvorfor man er begejstret i Egedal Kommune, selvom man kun ligger som nr. 50. I Roskilde Kommune er udvalgsformanden også tilfreds med placeringen som nr. 57, men han tror ikke på, at det holder.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk