Økonomiaftalen – Besparelser på konsulenter er som at pille håret af en skaldet

Del artiklen:
Økonomiaftalen mellem regeringen og KL for 2023 betyder, at kommunerne skal spare yderligere på eksterne konsulenter. Det ærgrer branchedirektør for DI-Rådgiverne, Katrine Ellersgaard Nielsen.
Økonomiaftalen mellem regeringen og KL for 2023 betyder, at kommunerne skal spare yderligere på eksterne konsulenter. Det ærgrer branchedirektør for DI-Rådgiverne, Katrine Ellersgaard Nielsen. - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det minder om en rituel stammedans, når regeringen og KL beslutter sig for at spare endnu mere på eksterne konsulenter, men hvorfor er man hos DI-Rådgiverne mere bekymret for dem i den kommunale sektor end for branchens omsætning på kommunale opgaver?

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk