Dansk Industri og Varde Kommune danner netværk for kommuner, der vil kæmpe sig fri af lovjungle

Del artiklen:
Borgmestermøde i Industriens Hus i København om frikommuneforsøg. Her er det fra venstre Vardes borgmester Mads Sørensen (V) og vicedirektør og smv-chef Kim Haggren, Dansk Industri.
Borgmestermøde i Industriens Hus i København om frikommuneforsøg. Her er det fra venstre Vardes borgmester Mads Sørensen (V) og vicedirektør og smv-chef Kim Haggren, Dansk Industri. - Foto: Foto: Thomas Arnbo

Varde Kommune og Dansk Industri har samlet en række kommuner, som opfordre regeringen til at sige ja til et frikommuneforsøg på erhvervsområdet. Det skal ikke være det vilde vesten, lyder det fra parterne, som peger på tre helt konkrete områder.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk