Politikken-ejet transportselskab har kontraktforhold, der minder om Nemlig.Com

Del artiklen:
Dansk Avis Omdeling, er majoritetsejet af JP/Politikens Hus og her kræver man i følge Berlingske ikke overenskomst for de natarbejdende chauffører, der bringer frisk fisk frem til kunderne for Skagenfood.
Dansk Avis Omdeling, er majoritetsejet af JP/Politikens Hus og her kræver man i følge Berlingske ikke overenskomst for de natarbejdende chauffører, der bringer frisk fisk frem til kunderne for Skagenfood. - Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Salling-Group der er i konkurrence med Nemlig.Com har benyttet sig af transportselskabet DAO Food, som er ejet af JP/Politikens Hus, hvor Dagbladet Politikken længe har problematiseret kontraktforholdene hos Nemlig.Com. Nu skal ministeren svare på spørgsmål. Læs hvad der er op og ned.

Af Citathistorie,