Kommuner sagsøgt for 100 millioner kroner i for lidt betaling af plejeleverandører

Del artiklen:
Brancheorganisationen KA Pleje har rejst en række sager mod kommuner ved domstolene med krav om millioner for underbetaling af private hjemmeplejevirksomheder.
Brancheorganisationen KA Pleje har rejst en række sager mod kommuner ved domstolene med krav om millioner for underbetaling af private hjemmeplejevirksomheder. - Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

En Landsretsdom nærlæses i flere kommuner for at vurdere deres egen sag ved domstolene om prisberegninger. KL har ikke ønsket at kommentere dommen, men alle aktører peger på, at store forskelle i de forudsætninger kommunerne beregner efter reducerer sammenligheden og kalder på forenkling.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk