Dom er en gamechanger, der stopper kommuner i at regne priser ud på servietter

Del artiklen:
Debatten om kommunernes prissætning på frit-valgs-området går langt tilbage, men nu er der faldet en dom i landsretten, som idømmer en kommune, at betale millioner kroner til en privat leverandør.
Debatten om kommunernes prissætning på frit-valgs-området går langt tilbage, men nu er der faldet en dom i landsretten, som idømmer en kommune, at betale millioner kroner til en privat leverandør. - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

I Dansk Industri kalder branchedirektør Jakob Scharff en landsretsdom, hvor Brønderslev Kommune idømmes at efterbetale en frit-valgs-leverandør 5 mio. kr., for en gamechanger. Hos Dansk Erhverv mener markedschef Morten Jung, at det nu er slut med kommunale prisberegningerne på en serviet.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk