Det var summen af mange ting, der fik leverandør til at sige op i Gribskov

Del artiklen:
Belastningen ved at drive en ejerledet virksomhed har hobet sig op for ejerne af BM-Pleje, som nu trækker sig og det stiller Gribskov Kommune i den situation, at man skal til at overveje, hvordan man tiltrækker og fastholder private leverandører. Arkivfoto
Belastningen ved at drive en ejerledet virksomhed har hobet sig op for ejerne af BM-Pleje, som nu trækker sig og det stiller Gribskov Kommune i den situation, at man skal til at overveje, hvordan man tiltrækker og fastholder private leverandører. Arkivfoto - Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Gentagende sager, hvor kommunen ikke leverer den rigtige kvalitet i samarbejdet, koblet med et slidsomt arbejde som ejerleder af en velfærds virksomhed, der altid er i gang og manglende transparens i prisberegningerne er blandt årsagerne til, at endnu en leverandør trækker sig fra Gribskov kommune.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk