Fald i covid-test kan forbedre ældreplejens muligheder for ferieafløsere

Del artiklen:
Efterspørgslen på at blive testet falder, og det rejser spørgsmålet, hvad skal vi så bruge alle de mange podere til? - Her et testcenter med kviktest drevet af Copenhagen Medical
Efterspørgslen på at blive testet falder, og det rejser spørgsmålet, hvad skal vi så bruge alle de mange podere til? - Her et testcenter med kviktest drevet af Copenhagen Medical - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Covid-19 har øget bevidstheden om jobmulighederne i sundhedssektoren. Over 19.000 er blevet ansat som podere. ”Vi har alle typer af medarbejdere,” siger Kvalitets- og udviklingschef Martin Betzer i Falck. Desværre skal mange nu opsiges, men det kan vise sig at redde sommer-vikardækningen i ældreplejen.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk