Dansk Erhverv efter stråmandspåstande: PLO-notat misinformerer politikerne

Del artiklen:
PLO`s notat til politikerne om stråmandsklinikker giver panderynker hos Dansk Erhverv. Blandt politikerne tager man påvirkningsforsøget mere afslappet. ”I både denne og andre typer af sager, bliver vi forsøgt påvirket. Det er en del af vores folkestyre, og det er jo fantastisk,
PLO`s notat til politikerne om stråmandsklinikker giver panderynker hos Dansk Erhverv. Blandt politikerne tager man påvirkningsforsøget mere afslappet. ”I både denne og andre typer af sager, bliver vi forsøgt påvirket. Det er en del af vores folkestyre, og det er jo fantastisk," siger Martin Geertsen (V) i en kommentar. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Under overskriften ’Misinformation i PLO-notat’ tager Dansk Erhverv til genmæle overfor det notat, som Praktiserende Lægers Organisation (PLO) har rundsendt til Folketingets sundhedsordførere. Notatet er behæftet med fejl, formodninger og usande påstande om de såkaldte partnerskabsklinikker, hævder Dansk Erhverv.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk