Borgmesterens partifarve er ikke afgørende for kommunens indkøb

Del artiklen:
Det har tilsyneladende ikke den store betydning om borgmesteren er rød eller blå, når det kommer til kommunernes samarbejde med den private sektor. Her KL`s formand og næstformand, Jacob Bundsgaard (S) og Martin Damm (V)
Det har tilsyneladende ikke den store betydning om borgmesteren er rød eller blå, når det kommer til kommunernes samarbejde med den private sektor. Her KL`s formand og næstformand, Jacob Bundsgaard (S) og Martin Damm (V) - Foto: sh-grafik og Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Kommunerne indkøber årligt for omkring 100 milliarder kroner i den private sektor, men har kommunernes indkøb nogen korrespondance til borgmesterens partifarve og hvilken landsdel køber mest ind? Se også hvilke kommuner der er bedst og hvilke der trækker det såkaldte PLI-tal ned.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk