Aalborg annullerer udbud og betaler tilbudsgivere en million kroner

Del artiklen:
Med havnen og grønne områder lige i nærheden er der lagt op til, at Børne- og Ungeuniverset kan blive lidt af en drøm, men det får vente pga fejl i udbudsmaterialet..
Med havnen og grønne områder lige i nærheden er der lagt op til, at Børne- og Ungeuniverset kan blive lidt af en drøm, men det får vente pga fejl i udbudsmaterialet.. - Foto: Foto: Lokalplanen - https://dokument.plandata.dk/20_9681448_1583427940994.pdf

Storstilet byggeudbud må gå om efter væsentlige fejl i udbudsmaterialet. ”Vi har lært af det her,” siger direktør i Skoleforvaltningen i Allborg, som samtidig kompensere tilbudsgiverne for det materiale, som de nu forgæves har afleveret.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk