Vaccination af ældre kan puste liv i transportbranchen

Del artiklen:
Ikke alle ældre vil kunne transportere sig selv til et vaccinationscenter, kommunerne skal derfor stille vederlagsfri transport til de svageste. Det kan give rigtig mange kørselsopgaver for transportsektoren.
Ikke alle ældre vil kunne transportere sig selv til et vaccinationscenter, kommunerne skal derfor stille vederlagsfri transport til de svageste. Det kan give rigtig mange kørselsopgaver for transportsektoren. - Foto: Arkivfoto - Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Tusindvis af hjemmehjælpsmodtagere, får i disse dage brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination mod covid-19. Det fremgår af dokumenter, som OPS-Indsigt er i besiddelse af, at kommunerne skal yde gratis kørsel til de svagest. Opgaven kan give transportbranchen et tiltrængt løft.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk