Corona-pakker ender med at koste 62 milliarder mindre end forventet

Del artiklen:
Der var forventet en kolossal regning til de restauranter, natklubber, indkøbscentre, spillesteder, hoteller og alverdens andre erhverv, der har været påvirket af nedlukningerne under coronakrisen. Men et notat viser, at regningen ender med at blive væsentligt mindre, end man havde forventet.
Der var forventet en kolossal regning til de restauranter, natklubber, indkøbscentre, spillesteder, hoteller og alverdens andre erhverv, der har været påvirket af nedlukningerne under coronakrisen. Men et notat viser, at regningen ender med at blive væsentligt mindre, end man havde forventet. - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Regeringen har ifølge notat overvurderet udgiften til hjælpepakker med 62 milliarder kroner – men det er inden de seneste hjælpepakker til en samlet pris af omkring 20 milliarder kroner.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk