FAKTA: Det offentliges indkøb for 380 milliarder skal være grønne

Del artiklen:
Det skal være obligatorisk at indkøbe miljømærkede produkt - det gælder eksempelvis toiletpapir, papirhåndklæder og rengøringsmidler, siger finansminister Nicolai Wammen (S) på et pressemøde. Her fremlægger regeringen sin strategi for statens indkøb, som fremover skal være grønne.
Det skal være obligatorisk at indkøbe miljømærkede produkt - det gælder eksempelvis toiletpapir, papirhåndklæder og rengøringsmidler, siger finansminister Nicolai Wammen (S) på et pressemøde. Her fremlægger regeringen sin strategi for statens indkøb, som fremover skal være grønne. - Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Regeringen har netop fremlagt en ny grøn indkøbsstrategi for staten. Her er nogle af de konkrete initiativer

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk