Kommune var næsten 3 uger om at trække force majeure-opsigelse tilbage

Del artiklen:
(Arkiv) Holbæk Kommune suspenderede ved nedlukning af jobcentre midt i marts aftaler med private beskæftigelsesaktører med henvisning til force majeure. Det blev ændret sidst i marts, da byrådet vedtog at understøtte erhvervslivet under coronakrisen.
(Arkiv) Holbæk Kommune suspenderede ved nedlukning af jobcentre midt i marts aftaler med private beskæftigelsesaktører med henvisning til force majeure. Det blev ændret sidst i marts, da byrådet vedtog at understøtte erhvervslivet under coronakrisen. - Foto: Simon Bohr/Ritzau Scanpix

Fra et opsagt samarbejde på grund af force majeure til fremrykkede betalinger og løbende dialog. Så stor er forskellen på, hvordan kommunerne har håndteret samarbejdet med 2. aktører, der leverer beskæftigelsesindsatser.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk